Wanita matang

Nikita Valentin

Nikita Valentin

Olivia Jayne

Olivia Jayne

Sarah Kelly

Sarah Kelly

Jewels Jade

Jewels Jade

Carolyn Reese

Carolyn Reese

Brandi Love

Brandi Love

Alysha Rylee

Alysha Rylee

Nikki Lynn

Nikki Lynn

Alexis Malone

Alexis Malone

Ariella Ferrera

Ariella Ferrera

Rayveness

Rayveness

Aimee Addison

Aimee Addison

Darla Crane

Darla Crane

Joclyn Stone

Joclyn Stone

Lya Pink

Lya Pink

Emma Starr

Emma Starr

Kayla Paige

Kayla Paige

Anna Joy

Anna Joy

Lelani Tizzie

Lelani Tizzie

Diana Doll

Diana Doll

Posts (Atom) - Persahabatan

Shay Fox. Kingshakalaka's mehlayu

Hati saya penuh dengan kesal tiap-tiap kali saya berpandang dengan ibu berdiri sendirian di beranda. Saya pergi melawat kubur ayah saya untuk membaca beberapa doa. Sementara saya berada di kawasan kubur itu, saya masih ...

Tyna Black. SKPP 18 (1): SARANA IBU BAPA DAN SARANA SEKOLAH

SKPP18(1) dalam inisiatif menggalakkan ibu bapa dan komuniti untuk menyertai program SARANA yang telah dirangka oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Terdahulu pihak sekolah telah membuat hebahan, pemberitahuan ...

Carolyn Reese. ~kehidupan berbahasa~

Ah! Biarkan, sekarang sudah waktu maghrib, aku bangun dan duduk di atas kerusi sambil mendengar bacaan al-quran yang dibaca oleh ayahku. Tanpa disedari aku mengikut bacaan yang dibaca oleh ayahku dalam solat. Sungguh ...

Abby Rode. MUJAHIDAH MEMBURU SYAHIDAH

Tersentap Aiman tatkala talian di matikan. Tak tahu pula dia yang abang iparnya ini datang Kepala Batas. Ada apa ya? Aiman mengambil briefcasenya. Satu, satu masalah dia dapat. Laju Aiman memandu kereta isterinya itu ...

Eve Adams. Gerbang MySKBTM

Tahniah kepada seluruh warga Sekolah Kebangsaan Bandar Tasek Mutiara di atas penganugerahan tawaran baharu atau bai'ah (New Deal) bagi tahun 2015. Penganugerahan ini merupakan pengiktirafan Kementerian Pendidikan ...

Shayla Laveaux. I Xpress By... Words

Dia dapat mendengar rengusan Afi di sebelah sana. “Ye la. Kalau bukan Afi, siapa lagi nak isi kebosanan Apik. Afi je reti layan Apik tengah bosan kan,” Afi turut ketawa apabila mendengar Apik ketawa di hujung talian. “baca la ...

Bibi Fox. coretan insan biasa: CINTA BILANG BENCI 5

Erina tersenyum girang, akhirnya dapat juga pulang berbuka puasa bersama keluarga tercinta. Dia menyanyi kecil mengikut lagu yang diputarkan di corong radio Hot Fm. Dia menguatkan suara radio apabila mendengar lagu balik ...

Kylie Ireland. Posts (Atom) - Persahabatan

Meja ini bisa digerakkan secara manual dengan menggunakan handle eretan ... talian yang kebanyakkannya ditawarkan di ... di kalangan kita. Setengah ibu ...

Monroe Valentino. madrasah tahfiz al quran – www.matan.edu.my

Hari pertama masuk kem dia di sambut dengan riang ria oleh pelajar-pelajar MATAN yang sedia ada. Berserban, berjubah putih bersih dan berseri-seri wajah masing-masing melambangkan keberkatan Al Quran yang sentiasa ...

Nikki Jackson. Akademi Bekerja Di Rumah

Alhamdulillah, ini adalah entry yang ke-44. Ini bermakna berakhirlah tugasan saya sebagai pelajar asas penulisan blog di Akademi Bekerja Di Rumah (ABDR). Sebenarnya mencari masa yang sesuai untuk menulis agak sukar juga ...

Nadia Styles. Raudhah TV9 - Home | Facebook

Postkan cerita Lagu KL2017 anda di Instagram peribadi masing-masing dan tag @KualaLumpur2017 dengan hashtag #LaguKL2017 See More See All Posts Raudhah TV9 added 2 new photos. · April 24 · Raudhah TV9 · April 1 · ...

Maggie Green. Mardihah: Mr Pai Epal : Edisi Khas II (Cerpen Ramadhan ...

Suara Fatin di hujung talian kedengaran. Aku tahu, Fatin sedang duduk di sebelah ibu sambil menanti untuk berbual pula bersama dengan aku. “Macam-macam ibu.” Kaki terus berayun. Izz Amir sesekali menjeling sambil tersengih ...

Charli Shay. Cerpen : Dia Pilihan Hati - Lady V. – Not an Ordinary V

Makin masam wajah comel Laili mendengar usikan ibunya. Migoreng di dalam pinggan hanya dikuis-kuis dengan sudu dan garfu. “Barang-barang yang adik beli dekat Jakarta tu ibu ambil la untuk buat hantaran kahwin abang! Adik ...

Shakira May. Farah Jamil

Boleh je nak call ke Pusat Panggilan KWSP di talian 03-8922600 2. Hubungi Careline PTPTN - Sebelum buat pengeluaran kena la tau berapa tunggakan/baki pinjaman PTPTN yang kita ada. Disebabkan farah dah pergi ke kaunter ...

Jessica Jaymes. Top 50 Stesen Radio dalam talian yang disyorkan untuk anda

9. rhapsody Rhapsody's membawa streaming muzik memberikan Perkhidmatan ad-percuma kepada ahli-ahli mereka dan memberi akses kepada lebih daripada 32 juta pelbagai jenis lagu. Mereka tidak mendengar di rumah, telefon ...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25